top of page

Målrikt mot Hässleholms IF


Torns IF var det starkare laget på plan när dom ställdes mot Hässleholms IF i Svenska cupen. Efter målrikt första halvlek avgjorde Torn definitivt i början av andra halvlek och tog till slut en klar seger med 6-2. Nu väntar ett allsvenskt eller superettanlag i nästa omgång.

Torns spel kändes stabilt från start, men efter 24 minuter lyckades Hässleholm skapa ett riktigt skarp läge. Även om Felix Jacobsson räddade första skottet var det omöjligt att ta returen. Torn samlade ihop sig och bara några minuter senare kommer kvitteringen genom Dylan Kosik Sulaiman efter några snygga dragningar. Ytterligare två minuter senare nickade Andreas Åkerlund in ledningsmålet 2-1. Glädje blev inte långvarig när Hässleholm åter stack upp och kvitterade. Innan halvleken var slut nickade Dylan in ett nytt ledningsmål.

Andra halvleken hann bara blir någon minut gammal innan Niclas Lundberg petade in en målvaktsretur. Matchen punkterades definitivt Lundberg även satte 5-2 efter en timmes spel. Ytterligare ett mål rann in innan matchen var över när Oscar Ahlgren petade in 6-2.

En klar seger gav en plats för Torn till nästa omgång. Lottningen nästa vecka avslöjar vem som blir motståndare. Ifjol blev det IFK Göteborg och en härligt publikfest på Klostergården. Återstår att se vad det kan bli i år!

#Svenskacupen #TornsIF #HässelholmsIF

52 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page