top of page

Oavgjort mot Oskarshamn


Lördagens match mellan Torns IF och Oskarshamns AIK hade flera olika skepnader. Matchen slutade oavgjort med 2-2 och både halvlekarna avslutades med mycket sena kvitteringar.

Första halvlek dominerades av Torn som spelade strålande. Efter 20 minuter tog sig Niclas Lundberg fram på sin kant och alla förväntade sig ett inspel i straffområdet. Trots hård uppvaktning fick han i stället iväg skott högt intill första stolpen och ledningsmålet var ett faktum. Efter 40 minuter gick Niklas Nilsson hårt in en duell när Oskarshamn gick till anfall. Han fick ett gult kort för det, men värre var att han skadade sig. Torn fortsatte spela bra trots att dom var en man mindre på plan under flera minuter. Dock tappades fokus när Oskarshamn fick en dubbelhörna på stopptid och en omarkerad Johan Niklasson som nickade in kvitteringen.

Andra halvlek blev betydligt jämnare och det svängde rejält med chanser åt båda hållen. Oskarshamn skapade dock de skarpaste och Felix Jacobsson gjorde ett par riktigt fina räddningar i målet. Sju minuter före full tid hamnade Torn i underläge efter ett snyggt inlägg från kanten av Oskarshamn. Det blev rejält motigt för hemmalaget. Matchen fick dock samma slut som första halvlek. I den absolut sista sekunden på stopptiden lyckas Anton Kinnander göra ett fint framspel till Dylan Kosik Sulaiman som säkert satte kvitteringen och slutresultatet 2-2.

Med tanke utveckling av matchen kändes det rätt skönt att det blev en poäng, men jag kan förstå att det är en stor besvikelse för laget. Efter stor dominans i första halvlek men också många bra chanser i andra halvlek borde resultatet varit annorlunda.

#TornsIF #OskarshamnsAIK

65 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page