top of page

Säker seger mot Kristianstad


Återstarten efter sommaruppehållet av serien började på bästa tänkbara sätt för Torns IF. Efter en bra genomkörare i DM-kvartsfinalen tidigare i veckan tog man emot Kristianstad FC i höstens första seriematch och tog hem en säker seger med 2-0.

Gästerna satte bra fart från start med några vassa anfall. Därefter tog Torn tag i taktpinnen och efter bara åtta minuter tog sig Alan Asaad fram till ett skottläge, där han satte 1-0. Resten av halvleken dominerades av Torn och även andra målet var Asaad inblandad i, då han sköt hörnan som Patrik Östlund nickade in. Resultatet stod sig halvleken ut och ledning kunde med lite flyt ha blivit större.

Även andra halvlek startades i ett högt tempo och det var chanser på båda hållen inledningsvis. Efter han sjönk tempot i matchen och periodvis pressades Torn långt ner på egen planhalva. Gästerna hade några lägen och Felix Jakobsson gjorde några fina räddningar. Det blev inte fler mål i matchen och detta blev en riktigt bra start på höstsäsongen för Torn.

#TornsIF #KristianstadFC

98 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page