top of page

Tre viktiga poäng mot Utsikten


I det fina höstvädret tog Torns IF idag en fin seger mot topplaget Utsiktens BK från Göteborg. Segern med 2-0 var helt rättvis och det var hemmalaget som skapade de klart skarpaste chanserna framför allt i andra halvlek.

I första halvleken var det chanser mot både målen. Dock var det Torn som i stora delar förde matchen. Det var ganska mycket gnäll och allmänt irriterat mellan spelarna. Efter 35 minuter var Dylan Kosik Suleiman i kamp om bollen på mittplan. Efterspel blev tråkigt med knuffar och bråk. När det väl lugnat ner sig valde domaren att ge rött kort till båda två. Halvleken förblev mållös.

Andra halvlek började strålande för Torn. Redan efter några minuter gjorde Andreas Åkerlund en klurig framspelning till Patrik Östlund som blev helt fri. Med fin känsla lobbade han bollen över målvakten och gav Torn ledningen. Det följde flera fina chanser för att utöka ledningen, men Utsikten stack emellan med en fin kvitteringschans. Med sju minuter kvar kom Anton Kinnander loss på kanten och spelade in till Aron Mar Brynjarsson som hann lägga bollen till rätta och slå den i mål. Med den insatsen av de båda inhopparna fastställdes slutresultatet 2-0.

Efter en ganska motig höst var det mycket glädjande att Torn kunde säkra tre poäng i dagens match. Nu känns avstående ganska betryggande till nedflyttningspositionerna. Nästa hemmamatch är redan nästa helg mot FC Trollhättan.

#TornsIF #UtsiktensBK

102 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page