top of page

Mållös match mot Trollhättan


Jakten på viktiga poäng fortsatte för Torns IF idag när dom ställdes mot FC Trollhättan. Matchen blev jämn och båda lagen satsade framåt. Ändå blev matchen mållös och en poäng till vardera lag.

Hemmalaget började matchen mycket offensivt men efter hand jämnade matchen ut sig. Den farligaste chansen i första halvlek stod gäster för där Svante Hildeman i Torns mål gjorde en fin räddning på det hårda skottet utifrån. Torn skapade en del läge framåt, men det ville sig inte riktigt i avsluten.

Andra halvlek inleds i hällregn och match fortsatte på inslagen linje. Torn tog sig igenom vid flera tillfälle utan att skapa dom riktigt vassa avsluten. Den hetaste chansen kom i det absoluta slutskedet, när Oskar Ahlgren sånär tråcklat bollen förbi målvakten från nära håll. Slutresultatet 0-0 var utan tvekan rättvist.

Tidvis var det mycket gnäll på planen från båda håll och framför allt efter slutsignalen var det rejält tjurigt på sina håll. Trist, lite mer fokus på bollspelandet vore kanske på sin plats.

#TornsIF #FCTrollhättan

97 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page