top of page

Träningsmatch mot Malmö FF


Torns IF blev liksom ifjol tillfrågade om att möta Malmö FF i en träningsmatch. Bakgrunden till årets match var att Malmö FF ville hålla uppe tempot under landslagsuppehållet inför de avslutande omgångarna, där guldkampen ska avgöras. Även om det blev en klar seger med 3-0 bjöd Torn på gott motstånd.

Matchen spelade två halvtimmes långa halvlekar. Det var nära att Malmö fick en rejäl kalldusch tidigt i matchen. Dylan Kosik Sulaiman tog sig fram till straffområdets utkant och hans skott var utom räckhåll för målvakten, men tog i den bortre stolpen. Spelet var jämnt även om Malmö naturligtvis hade en annan tyngd i sitt spel och innan halvleken var slut hade Malmö tagit ledningen med 1-0.

Torn stod fortsatt upp bra i andra halvlek mot ett lag som ska vara övermäktiga. Ungefär halvvägs in i halvleken fick Mouhammed Ali-Dhaini kliva av med ett jack i huvudet, vilket slutade med ett stygn. Med en man kort innan avbytaren kommit in hann Malmö trycka in 2-0. I slutminuterna trillade ytterligare en boll in. Totalt sett gav denna träningsmatch ett bra kvitto för tornspelarna inför helgens viktiga match mot Oskarshamns AIK.

Två gallerier med bilder, ett med fokus på Torns IF och ett på Malmö FF.

Galleri Torns IF

Galleri Malmö FF

#TornsIF #MalmöFF

242 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page