top of page

Förlust i DM-final


För andra gången på en vecka ställdes Torns IF mot Malmö FF. Igår var det en kamp om att koras till skånska mästare 2019. Gästerna mönstrade upp med en mycket stark U19-uppställning som blev för svår för Torn.

Malmö började matchen starkast och efter en kvart tog dom ledningen genom Sebastian Nanasi efter en omställning. Efter hand som halvleken gick tog sig Torn in i matchen bättre och bättre. Andra halvlek fick en liknande utveckling med bra malmöspel inledningsvis och ett allt starkare Torn. Under en lång period hade Torn mycket bra press på gästerna som allt mer fick försvara sig. I en snabb omställning kunde Malmö utnyttja en lucka och Amin Sarr kom helt fri, där han avgjorde matchen med Malmös andra mål.


72 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page