top of page

Poängförlust i slutminut mot Tvååker


Det stod mycket på spel för Torns IF i dagens match i kampen om att säkra spel i division 1 även nästa säsong. De såg ut att gå mot tre poäng, men i den absoluta slutminuten kvitterade Tvååkers IF. Nu kommer allt att avgöras i sista omgången.

Efter förra helgen förlust mot Oskarshamns AIK missade Torn chansen att säkra en plats i nästa års division 1. Med bara tre poängs marginal ner till Oskarshamn på kvalplatsen blev det åter en viktig match idag mot Tvååker för att hålla avståndet neråt. Det var högt tempo från start och det var jämt spel med några chanser på vartdera håll. Efter 35 minuter höll sig Ludvig Bergman framme på ett inlägg från Niclas Lundberg och slog in 1-0. Glädjen varade inte så länge. Bara fem minuter senare blev det rörigt i straffområdet när en rensning gick rakt upp i luften och det bar sig inte bättre än att gäster lyckades kvittera.

Andra halvlek startade Torn mycket stark och efter en knapp timme blev det en önskerepris när Lundberg åter gjorde ett inspel till Ludvig som gav Torn ledningen igen. Tvååker pressade på betydligt hårdare när dom jagade en kvittering. När allt såg ut att gå mot tre poäng för Torn kom ett mycket smärtsamt baklängesmål i tredje tilläggsminuten. Många menade att bollen varit utanför plan när den nickades tillbaka in i straffområdet till målskytten.

Lyckligtvis spelade även Oskarshamn oavgjort, så det skiljer fortfarande tre poäng. Allt avgörs nästa helg när Torn ställs mot serievinnarna Ljungskile SK.

#TornsIF #TvååkersIF

87 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page