top of page

Seger över Österlens FF


Igår kväll fortsatte Torns IF förberedelserna inför seriestarten i april. Motståndet var Österlens FF som ifjol slutade femma i division 2 och gör en stor satsning inför årets säsong.

Matchen inleddes klart bäst av gästerna. Redan efter några minuter hängde inte hemmaförsvaret med riktigt i en snabb omställning och den friställde anfallaren kunde trycka in ledningsmålet. Efter en kvart började Torn får ordning på spelet och det gav utdelning nästan direkt när Aron Már Brynjarsson tryckte in ett hårt skott just innanför straffområdet. Torn fortsatte skapa chanser utan att få in något ledningsmål. Slutminuterna i första halvlek blev händelserika med Dylan Kosik Sulaiman i huvudrollen. Efter drygt 40 minuter tar han vara på en retur och levererar ett stenhårt i mål. Bara någon minut senare fick Torn en frispark just utanför straffområdet som Dylan så när fått in i krysset, den tog i ribban. Tredje målet kom dock nästan omgående efter ett misslyckat utspel av gästerna målvakt som hamnade hos Dylan som iskallt slog in bollen över målvakten.

Andra halvlek blev mållös, men Torn höll bra kvalitet på spelet och skapade flera chanser. Lite oroande var att Alan Asaad fick kliva av tidigt med en axelskada och i slutet av match fick även Aron Már Brynjarsson kliva av efter en närkamp. Förhoppningsvis är de återställda snart.

#TornsIF #ÖsterlensFF

46 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page