top of page

Klar seger över Eslöv


I gårdagens träningsmatch ställdes Torns IF mot Eslövs BK från division 2. Torn hade bra grepp om spelet från start även om Eslöv skapade en del farligheter. Efter drygt 20 minuter hamnade bollen hos Adam Olofsson i straffområdet under ett anfall och han kunde säkert trycka in ledningsmålet. Trots flera chanser stod sig resultatet till halvtid.

I andra halvlek blev junioren Matthew Ambye inbytt och efter bra några minuter på plan gjorde han mål på en retur. Ytterligare några minuter senare fick Eslöv en gratisbjudning och placerade in bollen bakom förre klubbkompisen Beck Wallgård. Torn behöll greppet och efter 70 minuter utökade Patrik Östlund ledning till 3-1 i en något tilltrasslad situation. I slutminuterna trillade även 4-1 in genom Tobias Karlsson.

#TornsIF #EslövsBK

97 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page