top of page

Förlust mot IFK Hässleholm


Torns IF fick en hygglig start i gårdagens match mot IFK Hässleholm med ett ledningsmål efter en dryg halv timme genom Eddie Tran med ett välplacerat skott. Gästerna hade haft några goda chanser tidigt i matchen, så det var inte ologiskt att det kom en kvittering några minuter före halvtidsvila.

Andra halvlek hann bara bli några minuter gammal innan gästerna åter tog sig fram och förvaltade chansen till att ta ledningen med 2-1. Torn jagade en kvittering, men skapade förvånansvärt lite framåt. Med dryg tio minuter kvar blev en hässleholmspelare nerdragen i straffområde och på den efterföljande straffen punkterades matchen. Som inte det räckte blev det ytterligare ett backlängesmål i slutminuterna.

Segern var helt rättvis även om det blev lite väl stora siffror. Torn hade svårt att ta sig fram och hade bara några kortare period med bra press under första halvlek. Andra halvlek kändes det som det låste sig och det hände inte mycket framåt. Nu gäller det att sikta framåt mot helgen möte med Ängelsholms FF.

#TornsIF #IFKHässleholm

56 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page