Fågelbilder från Florida


I slutet av november begav jag mig till Florida med fullt fokus på fotograferingen. Det blev en väldigt lyckad resa där jag lyckades se de flesta av de arterna som jag ville se. Den endemen, floridasnårskrika, fick jag leta efter en stund på Merritt Island, men till slut hittade jag en grupp på fem fåglar. Dagen efter hittade jag ytterligare fyra vid Blue Spring State Park.

Jag inledde hela resan med att besöka Castellow Hammock Park för att leta efter min första kolibri. Det var en riktig utmaning att fotografera dessa pilsnabba små fåglar, men till slut fick jag några läge när dom satt sig på en gren.

Majoriteten av de drygt 140 arten jag såg under resan var nya för mig, så det blev total dryg hundra nya arter för mig.

Galleri med bilder från östkusten av Florida (längre ner finns ett galleri från västkusten)

Galleri med bilder från västkusten av Florida

#Florida

50 visningar

Senaste inlägg

Visa alla