top of page

Bra match mot Varbergs BoIS

Med allsvenskt motstånd fick Torns IF en bra värdemätare på sitt lagbygge, när dom mötte Varbergs BoIS. Helt väntat gick gästerna segrande från matchen, men Torn spelade mycket bra stora delar av matchen.

Under inledningen var det jämnt även om man kände att Varberg hade en större säkerhet i sitt spel. Torn försvarade sig bra och jobbade även fint framåt, men efter en dryg kvart utnyttjade gästerna en lucka i försvaret och tog ledningen. Matchbilden var i stort sett oförändrad under resten av halvleken och den bästa målchansen hade Torn på en frispark av Adham El-Youssef som tvingade förre Torn-målvakten Philip Mårtensson att sträcka sig rejält för att kunna tippa ut bollen över sidlinjen.

Även i andra halvlek imponerade Torn med bra spel, men liksom i första halvlek kunde Varberg få in en boll. Matchen avslutades bra av Torn som fortsatte pressa på framåt och höll ihop bra bakåt. Torn gjorde en mycket bra insats mot ett svårt motstånd, som ska vinna denna match. Totalt sett tyckte jag Torn höll fokus hela matchen och bjöd nog Varberg på hårdare motstånd än vad dom förväntat sig på förhand.


366 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page