top of page

Derbyförlust mot Lunds BK

Förväntningarna var stora inför lundaderbyt mellan Torns IF och Lunds BK, men det slutade dock med en klar förlust. Torn saknade inte målchanser, skillnaden var att Lunds BK var betydligt effektivare och tog till slut en klar seger med 0-4.

Inledningen på match var lite trevande med några hyggliga chanser på vardera hållet. Efter en dryg kvart fick Lunds BK en frispark precis utanför straffområdet. Adi Terzic slog en perfekt slagen frispark som inte Rasmus Norlander kunde nå. Torn kom tillbaka och hade en mycket bra period med flera riktigt bra chanser när dom jagade en kvittering. I den 36:e minuten tog sig gästerna fram på högerkanten och till slut fick dom in ett inlägg parallellt med sidlinjen. Märkligt nog nådde bollen hela vägen fram till Rasmus Wendt som kunde klacka in den i öppet mål. Kändes inte helt rättvist med tanke på Torns långa press.

I andra halvlek fortsätter jakten för Torn, men trots många chanser blev det inga mål. Liksom i första halvlek är det Lunds BK som tog vara på sina chanser och med tio minuter kvar punkterade dom matchen innan dom även satte fjärde målet några minuter före slutsignalen.

Efter några fantastiska matcher på hemmaplan har Torn tyvärr tappat flytet och har nu förlorat fyra raka matcher. Det är åtta omgångar kvar. Nu gäller det att samla ihop truppen och hitta tillbaka till den fina fotbollen man kan spela.


186 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page