top of page

Elva säsonger i Torns IF

Huvudtränaren Richard "Kalle" Ringhov har gjort en fantastisk insats för Torns IF under sina elva säsonger i föreningen. Meritlistan är lång med tre seriesegrar som tagit herrlaget hela vägen från division 4 till Ettan, där man nyss avslutade tredje säsongen. Efter att ha lotsat fram laget i 444 matcher har han nu valt att ta ett steg tillbaka för att lämna över stafettpinnen till en efterträdare.

Jag har följt Torn sedan 2012 då dom gick upp i division 2 och framför allt de fyra senaste säsongerna har jag följt många matcherna med kameran. Kalle har visat stor uppskattning för mina bilder och det värdesätter jag mycket. Därför vill jag bidra i hyllning av hans insats med en samling bilder från dessa fyra säsongen.

Några av mina bästa minne är när jag fick chansen att fotografera den hemliga träningsmatchen mot Malmö FF 2018. Naturligtvis svenska cupen mot IFK Göteborg var också mycket speciellt. Roligast var nog ändå seriesegern 2017 i division 2. Förre matchen i nästsista omgången packade jag ner blixten i ryggsäcken, då det fanns en väldigt liten teoretisk chans att det skulle kunna avgöras redan efter denna match. Vilken härlig idrottsglädje när det till slut stod klart att alla resultat föll in och seriesegern var klar!

Mycket glädjande fortsätter Kalle sitt engagemang i förening och förmedla sitt stora fotbollskunnande till den yngre generationen i föreningen.

Läs gärna Andreas Wallerstigs text som sammanfattar hela Kalles karriär i Torns IF.


228 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page