top of page

En poäng i premiären

Seriespelet drog igång idag efter en lång oviss väntan. Gästerna Assyriska Turabdin från Jönköping fick bäst start på match, men Torn kom igen och avslutade klart bäst. Segern var inte långt borta för Stångbylaget, men matchen slutade 1-1.

Eftersom inga lag har kunnat spela träningsmatcher sedan tidigt i våras är serien ytterst svårtippad denna säsongen. Det märktes också i matchen med en ganska trevande första halvlek. Torn skapade några riktigt bra anfall tidigt i matchen. Efter en dryg kvart fick Assyriska en hörna och det bar sig inte bättre än att de lyckades skjuta bollen i mål. Halvleken fortsatte utan några riktigt vassa chansen på något håll.

I andra halvlek tog Torn bättre grepp om händelserna. Efter tio minuter tog sig Torn in i straffområdet i ett bra anfall och Rebin Asaad avlossade ett hårt skott som inte tog sig igenom, men returen hamnade hos Dardan Mustafa som kvitterade. Resten av matchen var Torn det starkare laget. Trepoängaren var inte långt borta, när Granit Stagova kom fri och så när slagit in ledningsmålet.

Redan på onsdag är det dags för andra omgången, då Torn ställs mot FK Karlskrona på bortaplan.140 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page