top of page

En poäng mot Tvååker

Tionde oavgjorda matchen i årets serie blev det för Torns IF när 16:e omgången avgjordes. Gästande Tvååkers IF drog nytta av att hemmalaget inte var riktigt på tårna i första halvleken och ledde välförtjänt med 0-1 i halvtid. I andra halvlek klev Torn på betydligt bättre och kvitteringen kom efter en timme. Trots en intensiv jakt på segern slutade det ännu en gång med ett poäng.

Dagens gäster har Torn stor erfarenhet av att möta, både i ettan och från tiden i division 2. Med Torns starka lag borde dom kunna upprepa seger från i somras. Urladdning i onsdagens derby verkade dock sitta i benen på hemmalaget. Efter en ganska jämn start av matchen så tog Tvååker ett klart grepp om matchen. Svante Hildeman tvingades till några avancerade räddningar. Efter en knapp halvtimme skarvades ett inspel till Tvååkers Jakob Adolfsson som kom helt fri och satte bollen säkert i mål. Bara en minut senare tog sig Rebin Asaad fram en bit utanför straffområdet och satsade på ett långskott som Tvååkers målvakt fick sträcka sig rejält för att tippa ut till hörna. Därefter fortsatte Tvååker skapa mest framåt och det var inte långt borta att den även blivit 0-2.

Även andra halvlek inleddes ganska svagt och något behövde göras, så tränarstaben slog till med ett trippelbyte. Det gav utdelning nästan omedelbart. Tobias Karlsson slog ett fint inlägg som Dardan Mustafa så när hade nått med huvudet. Målvakten blev så överrumplad när bollen plötsligt var framför honom att han nickade ut bollen. Den hamnade hos Rebin som tog ner bollen och när han fått kontroll på den placerade ett skottet snyggt i krysset. Torn avslutade matchen betydlig bättre och tryckte verkligen på för att ta segern. Några fler mål blev det inte och ännu en oavgjord match.89 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page