top of page

En poäng mot Vänersborg

Jakten på viktiga poäng kring nedflyttningsstrecken fortsatte för Torns IF när dom ställdes mot Vänersborgs IF. Efter en bra inledning och ledningsmål kom ett ganska oturligt kvitteringsmål, där vinden ställde till det. Torn vaskade fram några chanser utan att kunna återta ledningen och det slutade med delad poäng.

Efter den tunga starten på höst säsongen blev det byte i tränarstaben och Richard Ringhov kom tillbaka. Tillsammans med Robin Lindroos fick dom en strålande start med seger på bortaplan i förra omgången. Med många lag inom få poäng kring strecken kunde man inte andas ut utan det var full fokus direkt på att samla ihop fler poäng. Gästande Vänersborg låg bara en poäng före Torn, så en seger skulle kunna betyda flera placeringar uppåt i tabellen. Inledningen blev mycket bra med bra tryck mot gästernas mål. Efter 20 minuter fick Kevin Harletun en fin framspelning och han petade den snyggt vidare till Olof Gullberg som stötte in bollen mellan benen på målvakten. Torn hade fortsatt ett litet övertag i matchen, då gästerna fick en hörna i den 39 minuten. I slutet av bollbanan tog vinden tag i bollen och ställde Lamin Sarr i målet som snöpligt fick se bollen gå i mål.

I andra halvlek jobbar Torn hårt för att återta ledningen, men det ville sig inte. Närmast var Ludvig Bergman med sin nick strax utanför på stopptid. Gästerna hade framför allt ett riktigt vasst läge med en träff i krysset och där hade man den turen man inte hade vid kvitteringsmålet. En viss besvikelse var det naturligtvis över att det bara blev en poäng, men varje poäng är viktig nu.

En redan jämn strid kring nedflyttningsstrecken blev ännu jämnare efter denna omgång. Nu är det inte mindre än åtta lag inom tre poäng från åttonde till 15:e plats.


142 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page