top of page

Förlust mot Österlens FF

Förberedelserna inför säsongen fortsatte idag med ytterligare en träningsmatch. Ett hårt satsande Österlens FF avgjorde matchen med en klart starkare andra halvlek, där dom gjorde matchens både mål under en tio minuters period.

Lagen har tidigare erfarenhet av varandra i division 2 och i år kommer dom blir seriekollegor efter att Österlen tog klivet upp till denna säsongen. Torns lag genomgår ett stort förändringsarbete med ny tränarduo och många nya spelare. Det börjar ta allt mer form och truppen är i stort sett komplett. Matchen började med en bra första halvlek med jämt spel utan några riktigt heta målchanser för någon. Efter paus började Österlen ta över spelet allt mer och efter 54 minuter tog dom ledningen efter en hörna. Bara tio minuter senare trillade även tvåan in. Spelet jämnade ut sig på slutet, men någon reducering kom aldrig.

Det är fortfarande en del att samordna i spelet, lite för mycket felpass och svårt att nå avslut.Men det är det träningsmatcher är till för! Jag tycker det känns som en väldigt intressant trupp med spännande spelare som ger intryck av att det kan bli riktigt bra när det väl är dags för seriestart.


162 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page