top of page

Förlust mot Landskrona

Landskrona BoIS blev lite för svåra för Torns IF igår och det slutade med förlust med 2-0. Torn hade dock bra perioder i matchen och skapade flera bra chanser. När Landskrona gjorde sitt andra mål blev det för svårt att komma ikapp.

Under inledningen av matchen var det hemmalaget Landskrona som hade mest bollinnehav. Efter tolv minuter kom ledningsmålet av Kevin Jensen efter en snygg framspelning. Torn hamnade fortsatt under press men kom in i match allt bättre. De bästa lägena hade Dylan Kosik Sulaiman med en nick som gick strax över och ett bra skott som förre tornmålvakten Philip Mårtensson räddade.

I andra halvlek fortsatte Torn jaga en kvittering. Först hade Rebin Asaad ett bra skottläge som han inte fick riktigt perfekt träff på. En stund fick Dylan en dålig träff på ett inlägg, men målvakten lämnade retur och det var inte så långt borta att han kunde peta in den. Med 20 minuter kvar av matchen avgjordes matchen när Oscar Petersson sköt ett välplacerat skott intill stolpen som inte Svante kunde nå. För övrigt gjorde Svante några riktigt fina räddning och höll liv i matchen.

Totalt sett en rättvis seger till ett starkt Landskrona som jagar den hägrande kvalplatsen till Superettan.


81 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page