top of page

Förlust mot Landskrona

I årets andra träningsmatch ställdes Torns IF mot fjolårets seriekollega Landskrona BoIS, som tog sig upp till Superettan efter kval. Efter en bra första halvlek rasade det iväg i andra och det slutade med en klar förlust.

I fredagens bitande kvällskyla tog sig Torns nya lagbygge an en svår utmaning i form av Landskrona BoIS som satsar inför en återkomsten till Superettan. Liksom förra helgen stod Torn upp bra i försvaret även om dom pressades hårt. Efter knappt 20 minuter kom ledningsmålet inte helt oväntat. Framåt gjorde Torn flera framryckningar och några minuter före halvtidsvilan bröt Dylan Kosik Sulaiman ett uppspel. Han slog en fin passning till Kevin Harletun som tog sig fram med ett par fina dribblingar innan ha till slut fick iväg ett skott. Det tog i insidan av stolpen och där var Jonathan Jacobsson snabbt fram och satte kvitteringen.

Andra halvlek fick en snöplig inledning med ledningsmål för Landskrona direkt och bara fem minuter senare kom även 3-1. Landskrona var utan tvekan det bättre laget, men att det rann iväg till 6-1 speglade inte riktigt bilden av matchen.

Resultatet i denna match var kanske inte så positivt, men det ska bli spännande att se vad detta nybygge ska kunna prestera när serien drar igång.


129 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page