top of page

Förlust mot Trollhättan

Torns IF inledde dagens match mot starka FC Trollhättan överraskande bra trots att man tvingats möblera om rejält i startelvan. Oavgjort med 1-1 i paus kändes lite snålt med tanke på Torn mycket vassa chanser. Efter en timmes spel avgjordes matchen med tre mål av gästerna på dryg tio minuter. Det slutade med en klar förlust med 4-1.

Gästerna kom till start med sju raka matcher utan förlust och låg på en fin tredjeplats inför dagens match. Utan tvekan var det en svår uppgift som väntade och det blev extra besvärlig med en lång skadelista och två raka förluster i bagaget. Redan efter sex minuter var olyckan framme igen när Henrik Rossborg vred knäet olyckligt och tvingades kliva av.

Ändå var det Torn började matchen klart bäst och det var ytterst när två gånger om att de skulle ta ledningen efter strålande samspel mellan Kevin Harletun och Adham El-Youssef. Det kändes minst sagt snopet när Trollhättan bara någon minut senare fick utdelning på sitt första läge i matchen vid en hörna. Efter allt oflyt kom kvitteringen strax efter, när Matthew Ambaye var stark i en närkamp och petade fram bollen till Kevin. Han fick iväg ett fantastik skott som var otagbart för målvakten. Resultatet stod sig halvleken ut.

Även andra halvlek började bra för Torn med några fina chanser. Efter en knapp timme var det hård kamp i Torns straffområde och gästerna tilldömdes en straff. Även om Lamin Sarr gick åt rätt håll nådde han inte riktigt. I jakten på en ny kvittering öppnade det till slut upp sig bakåt och inom bara några minuter kom både 3-1 och 4-1. Dessutom fick Trollhättan ytterligare en straff, men denna gång fick Lamin revansch på tremålsskytten Yoann Fellrath.

Det har varit en tung period för Torn med tre raka förluster. Omsättningen i startelvan har varit stor och skadelistan är tyvärr alldeles för lång, vilket naturligtvis påverkar stabiliteten. Lyckligtvis var några tillbaka idag och det är många duktiga spelare som fick chansen att visa sina kvaliteter. Torn har utan tvekan ett lag som kan spela bra fotboll och nu gäller det att få tillbaka flera spelare i matchklart skick.
183 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page