top of page

Förlust mot Tvååker

En fin svit utan förlust bröts när Tvååkers IF blev för svåra och besegrade Torns IF. Åter var det viktiga poäng som stod på spel och mönstret fortsätter med att Torn gör en bättre andra halvlek än den första.

Serien går in i sitt slutskede och fortsatt är Torn i behov av poäng för att hålla distans till nedflyttningsplatserna. Under första halvlek var det ett visst övertag för gästande Tvååker och det resulterade också i ett ledningsmål efter 36 minuter. Återigen fick Torn gå till halvtidsvila i underläge.

Andra halvlek blev betydligt bättre och Torn hade övertaget. Efter en timmes spel kom också kvitteringen, men glädjen blev kortvarig när Tvååker tog tillbaka ledningen tre minuter senare. Torn pressade hårt för att få in en kvittering och chanserna fanns. Det ville sig dock inte och istället trillade det in ett baklängesmål till i slutsekunderna.

Förlusten gjorde att Torn tappade en placering i tabellen och ligger nu tolva. Dock är det fortsatt mycket jämt med tre lag inom tre poäng både framför och bakom Torn. Nästa match på bortaplan är en riktig nyckelmatch med mot Qviding som ligger en poäng bakom.


113 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page