top of page

Kännbar förlust mot Österlen

Viktiga poäng stod på spel i dagens match för Torns IF mot Österlen FF, som tyvärr slutade med förlust. Trots en fin inledning av matchen och ledningsmål var det Österlen som tog över allt mer för att till slut vända till seger med 1-2.

Senaste omgångarna har Torn lyckats hålla sig ovanför nedflyttningsstrecken. Med dagens motståndare bara tre poäng bakom var det värdefulla poäng som jagades. Torn inledde matchen mycket bra. Efter knappt 20 minuter nådde en lång frispark till slut Niklas Nilsson som på gjorde ett mycket snyggt mål på volley. Efter den fina starten var det inte långt borta att Jamshed Asekzai fått in en skarv och utökat ledningen, men den smet över målet. Istället kom kvitteringen av Österlen efter ett mycket snygg skott Zoran Jovinovic, som Lamin Sarr inte hade en chans att nå.

I andra halvlek var det gästerna som skapade mest och efter drygt 20 minuter kom också ledningsmålet. En stund senare skapade Torn en fin kvitteringschans, men Kevin Harletuns skott gick precis utanför vänster stolpe. Trots att Torn försökte trycka på framåt kom inte flera bra chanser att kvittera, utan fick besviket konstatera att det inte blev några poäng.

Det återstår en tredje del av serien nu så det många matcher kvar, men också svårt motstånd i flera av matcherna. I de närmaste två omgångarna kommer det att bli skarpt läge med motståndare från undre halvan av tabellen. Ett glädjeämne var dock att Niklas Nilssons mål gjorde honom till klubben störste målskytt genom tiderna.

111 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page