top of page

Klar förlust mot Qviding

Efter en händelsefattig första halvlek tog gästande Qviding över helt i den andra. Torn lyckades inte hålla emot och målen kom i lite för rask takt. Slutresultatet skrev till 1-4.

På förhand kunde man förvänta sig en jämn match när Qvidig kom på besök, då båda lagen samlat ihop lika många poäng. Torn fick tyvärr genomföra ett tidigt byte efter att Dylan Kosik Sulaiman fått ont i en närkamp redan efter 20 minuter. Under första halvlek var det glest mellan målchanserna och ingen av lagen kunde känna sig nöjda med sitt spel.

Matchen fick en hastig vändning i andra halvleken och Torn hamnade snabbt i en uppförsbacke. Qviding tog ledningen redan efter två minuter och drygt tio minuter senare kom även deras andra mål. Matchen punkterades i stort sett i 67:e minuten när Qviding tilldömdes en straff och då hjälpte det inte att Lamin Sarr var nära att rädda den. I slutminuterna kom även 0-4 efter ett mycket snyggt skott upp i krysset. På stopptid lyckades inhoppande Kevin Harletun peta in en boll och snygga till siffrorna lite.

Efter sju omgångar kan man fortfarande uppleva att det är stor skillnad mellan toppar och dalar för Torn. Helt klart är det ett lag som kan prestera mycket fin fotboll, så nu gäller det att få upp stabiliteten.
202 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page