top of page

Klar seger över IFK Malmö

Ett lysande spel av Torns IF gav en klar seger med 4-0 över IFK Malmö i sista träningsmatchen inför seriestarten om en dryg vecka.

I dessa märkliga tider har begränsningarna gjort att Torn för tredje gången ställs mot IFK Malmö under försäsongen. I de båda tidigare matcherna har Torn vunnit med udda målet, men med mersmak. Gårdagens match bekräftade den känslan och det var utan tvekan Torn som dominerade matchen.

Den inleddes med en hård press mot gästernas mål, men ganska snart jämnade spelet ut sig utan att några riktiga målchanser skapades. I slutet av halvleken flyttade Torn upp spelet och pressade på hårt i anfallet. Efter 37 minuter tog sig Hugo Barsne fram på kanten och slog en perfekt passning som Kevin Robèrt kunde trycka in i mål.

Andra halvlek började Torn mycket offensivt och redan efter två minuter fick senaste nyförvärvet Hugo Ahl en bjudning från gästernas försvar som han förvaltade säkert. Pressen sjönk och IFK Malmö var bättre med i spelet, innan Torn åter tog över. I den 72:a minuten tog sig Adham El-Youssef in från högerkanten och valde att gå direkt på skott i mål från en ganska snäv vinkel. Tio minuter senare fick Dylan Kosik Sulaiman ett fint framspel och han kom helt fri med målvakten. Säkert satte han slutresultatet 4-0.

Det är en lång serie och mycket kan hända! Men att Torn kommer med ett mycket spännande lag till seriestarten är det ingen tvekan om. Nya tränarduon har verkligen bygg upp och förberett laget på bästa sätt, det ska bli roligt och spännande att följa denna säsong.200 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page