top of page

Klar seger över Lindome

I gårdagens kvällsmatch mot Lindome GIF gjorde Torns IF en mycket bra och fokuserad insats. Segern med 3-0 kändes extra bra efter den snöpliga förlusten i lördags. Trots att gästerna bjöd på fint motstånd fick de vända hemåt utan varken poäng eller något mål.

Båda lagen kom till start med sikte på revansch. Torn åkte på en blytung förlust i senaste omgången mot FC Trollhättan efter en bedrövlig avslutning, där ledning byttes till förlust under de avslutande minuterna. Lindome hade med sig två raka förluster i bagaget efter en bra inledning av säsongen.

Gästerna skapade några bra chanser tidigt i matchen, men Torn hade också bra skärpa i sitt spel. Efter en dryg kvart kom Dardan Mustafa fri mot en utrusande målvakt. Han gjorde en snygg lyftning över målvakten och en framrusande Dylan Kosik Sulaiman gav bollen en sista knuff i mål, där han för övrigt själv också hamnade. Kvitteringen var nära med bland annat ett stolpskott från Lindome. Efter en knapp halvtimme gjorde Dylan en riktigt fin framspelning till Rebin Asaad som kom helt fri. Han valde dock att lägga en passning till en helt fri Noor Zadran som tryckte in 2-0. Ytterligare sex minuter senare fick Torn en hörna och Ludvig Bergman nickskarvade in 3-0. Torn spelade av resten av matchen och hade ytterligare flera bra chanser. Dock ska sägas att Lindome spelade mycket bra och förutom alla baklängesmålen sjönk modet när de brände alla chanser som dom skapade. På stopptid fick dom även en straff, men inte ens det hjälpte för att få ett tröstmål.

Det var glädjande och se den fokus som fanns i Torns spel och även om dom släppte till en del chanser bakåt så var det utan tvekan en välförtjänt seger. Nästa match är redan på söndag borta mot FC Linköping City.89 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page