top of page

Knapp förlust mot Utsikten

Två lag med mycket att spela för mönstrade upp för match på Tornvallen. Det blev en mycket jämn match som Utsiktens BK till slut lyckades vinna med matchens enda mål.

En riktigt tuff utmaning väntade för Torns IF med ett av seriens bästa lag på andra planhalvan. Utsikten är i högsta grad med i striden om seriesegern och en seger skulle ge dom ett utmärkt utgångsläge inför sista omgången. Torn kom till start med två raka segrar i bagaget efter den strålande insats mot Oskarshamns AIK på hemmaplan besegrade dom också bottenlaget FC Linköping City på bortaplan förra helgen.

Redan i matchen första minuter tog sig Adham El-Youssef fram till ett bra skott som målvakten tippade till hörna. Efter en dryg halvtimme tog gästerna ledningen efter en retur och det kändes lite snöpligt med tanke det fina spelet Torn presterat så långt i matchen. Dock var det inte långt borta att Utsikten utökat sin ledning strax före halvtid, då dom hade ett stenhårt skott i ribban.

Under andra halvlek spelat Torn bra och pressade på för en kvittering och under slutdelen av matchen hade dom några riktigt fina läge. Det ville sig inte och efter sex övertidsminuter var besvikelsen stor att inte få med sig några poäng efter en mycket stark insats. Nu kommer allt att avgöras i sista omgången, där Torn ställs mot Åtvidabergs FF som ligger en poäng bakom.
179 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page