top of page

Oavgjort mot Ljungskile

Varje match är viktig i den jämna tabellen och Torns IF lyckades till slut ta en poäng mot Ljungskile SK. Efter en ganska svag start och ett tidigt mål för gästerna jobbade sig Torn in i matchen och med lite mer flyt hade som tagit hand om alla tre poängen.

Stärka av en seger mot FC Trollhättan på bortaplan förra helgen ställdes Torn nu mot Ljungskile som också huserar i övre delen av serien. Starten blev inte den bästa och redan efter tio minuter tog gästerna ledning efter att de haft ett klart övertag. Torn jobbade sig in allt mer i matchen och till skillnad från tidigare matcher fick dom mängder av hörnsparkar med sig. Trots flera fina chanser stod sig resultatet halvleken ut.

Andra halvlek fortsatte med bra spel från hemmalaget och till slut fick man utdelning på en hörna med en knapp kvart kvar att spela. I en tilltrasslad situation lyckades Ludvig Bergman nå bollen och peta den förbi målvakten. Även om Ljungskile också hade några bra chanser var det Torn som spelade klart bäst i andra halvlek. Oavgjort var inte orättvist, men totalt sett var det ändå Torn som skapade mest.

Det är fortsatt mycket tufft i den nedre delen av tabellen och varje poäng räknas. Nästa helg är det hemmamatch igen, då mot Tvååkers IF.


137 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page