top of page

Svag insats mot Karlskrona

I ett bedrövligt och svårspelat höstväder gjorde Torns IF en blek insats i årets sista match på hemmaplan mot tabelljumbon FK Karlskrona. När slutsignalen ljöd lyste 0-3 på resultattavlan.

Förra helgen säkrade Torn sitt kontakt i Ettan genom att besegra Oskarshamn. Med två omgångar kvar fanns alla möjligheter att stärka chansen till en riktigt fin slutplacering i serien. Gästande Karlskrona har haft en jobbig säsong och ligger klart sist med endast tre vinster på hela säsongen. Det var också mycket riktigt Torn som kontrollerade bollinnehavet och skapade chanserna. Med några minuter kvar av första halvlek tog sig plötsligt gästerna sig fram på ena kanten och gick direkt på skott strax utanför straffområdet, som gick i mål. Torn hann med att skapa ytterligare en möjlighet, men fick gå till pausvila i underläge.

I andra halvlek krävdes det lite högre verkningsgrad på de skapade chanserna för att det skulle kunna bli tre poäng. Istället kom näst bakslag redan efter sex minuter, då gästerna utökade sin ledning. Strax efter hade Ludvig Bergman ett utmärkt friläge, men fick inte bollen förbi målvakten. Modet sjönk efter hand och i 67:e minuten trillade även ett tredje baklängesmål in. Det blev en avslagen avslutning med allt färre chanser.

Svårt att summera på annat sätt än att det var en svag insats, där det borde blivit tre poäng. Låt oss hoppas säsongsavslutningen borta mot Eskilsminne bjuder på betydligt bättre spel.64 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page