top of page

Tre värdefulla poäng mot Trollhättan

Efter en lite motig period tog Torns IF en klar seger med 3-0 mot FC Trollhättan. Första målet kom sent i första halvleken, men därefter hade Trollhättan några bra chanser för kvittering under inledningen av den andra halvleken. Torn höll i ett bra spel och under de sista 20 minuterna utökades ledningen två gånger om.

Efter två raka förluster i serien behövde Torn fylla på med lite poäng för att hänga med i de övre skiktet av tabellen. När man idag ställdes mot FC Trollhättan var det med stort revanschlust efter den snöpliga förlusten före sommaren. Torn började matchen övertygande och skapade några riktigt vassa chanser, men även gäster hade sin chanser. Med några minuter kvar av första halvlek fick Noor Zadran tag i bollen och skar in i straffområdet. Han satte skottet intill stolpen och Torn kunde gå till halvtidsvila i ledning.

I andra halvlek jagade Trollhättan en kvittering och dom hade några riktigt bra chanser. Efter 70 minuters spel bröt Tobias Karlsson ett uppspel och slog sedan en fin passning till Dino Mesic i ett fritt läge. Gästernas målvakt lyckades få fingrarna på hans skott, men en framstormande Tobias Karlsson kunde slå in returen. Torn försvarade sin ledning bra och med några minuter kvar blev Dino framspelade igen, men istället för att försöka ta sig in mot mål passade han snett bakåt till Eddie Tran. Han satte den säkert vid den bortre stolpen.

Det var en stark insats idag av Torn som tog sig tillbaka en femteplats i tabellen. Efter ett extremt tätt matchande är det nu en hel vecka till nästa match, då segerledarna IFK Värnamo kommer på besök.


156 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page