top of page

Värdefull seger mot Oskarshamn

Spelet stämmer allt bättre för Torns IF och dagens match mot Oskarshamns AIK genomförde dom på ett övertygande sätt. Det slutade 2-0 och de tre poängen gav lite skön marginal bakåt i tabellen.

Gästande Oskarshamns AIK låg bara en poäng bakom i tabellen inför dagens möte, så det var betydelsefulla poäng som stod på spel. Torn började klart bäst och efter en dryg kvart slog Amir Ayari en fin passning till Noah Christoffersson. Efter att ha snurrat bort en försvarare passade han bollen förbi målvakten mot Olof Gullberg. Bollen studsade dock mellan två backar innan den landade hos Olof, som enkelt kunde göra mål. Oskarshamn ägde mycket boll, men hade inte så många chanser. Matchbilden var oförändrad i andra halvlek och det var Torn som skapade klart bäst chanser. Efter tio minuter var det åter Amir som serverade en fantastik passning till Noah som snygg satte bollen innanför den bortre stolpen. Även om gästerna jagade en reduceringar var det ändå närmare att Torn skulle göra ett tredje mål. Amir var ytterst nära att själv få göra ett mål med ett skott som gick via en back i stolpen, inbytte Osama Khattib fick iväg ett skott som målvakten fick sträcka sig rejält för att för att kunna tippa till hörna och slutligen hade Adam Olofsson en nick i stolpen efter en hörna.


Nu är det bara två omgångar kvar innan sommaruppehållet och spelet ser ut att fungera allt bättre. Härligt med den positiva trenden efter den tröga starten på säsongen.


218 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page