• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

October 28, 2019

October 24, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Kategorier

Tätt derby utan mål

April 15, 2017

Redan i årets andra omgång av serien var det dags för det prestigefyllda derbyt mot Lunds BK på Klostergårdens IP. Efter att Torn i fjol för första gången var bäst placerat i seriesystem av alla lag från Lunds Kommun ville naturligtvis Lunds BK visa att det var deras plats. Det blev en intensiv match och inledningsvis var Torn det klart bästa laget med ett par riktigt heta målchanser. Lunds BK kom tillbaka och båda lagen fick chanser att sätta bollen i mål. Efter nästan 95 minuter spel var det fortfarande mållöst och båda laget fick ett poäng med sig.

Samtliga matcher mellan lagen 2016 och 2017, både i serien och träningsmatcher, har slutat oavgjort. I slutet av juni är det dags igen och då möts lagen på Tornvallen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss