• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

October 28, 2019

October 24, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Kategorier

Seger i hemmapremiär

April 29, 2017

Efter de tre inledande bortamatcherna i serien var det äntligen dags för årets första seriematch på hemmaplanen Tornvallen. Gästande lag var malmöklubben Kvarnby IK som haft en liknande start som Torn med fyra poäng.

Första halvleken dominerades av Torn som hade hårt tryck mot Kvarnbys mål. Det ville sig dock inte riktigt trots ett par riktigt fina chanser med bland annat en stolpträff var det ändå 0-0 i halvtid. Kvarnby hade egentligen bara ett riktigt bra läge, men bollen gick över. I andra halvlek blev det jämnare och matchen stod och vägde. Halvvägs in i halvleken fick Torn bättre tryck igen och i 70:e minuter kom äntligen 1-0 genom Patrik Östlund. Tio minuter senare gjorde Patrik också andra målet i en ganska krånglig situation, där ändå bollen rullade i mål. Därefter höll Torn ställningar och kunde inkassera andra raka trepoängaren.

Efter en lite knackig start i premiären börjar spelet se bättre ut. Nästa match blir dock en svår nöt att knäcka, då man ställs mot kalmarlaget IFK Berga som efter tre omgångar är ensamma om att ha full poäng. Nästa helg gäller det att alla är på tårna!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss