• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

October 28, 2019

October 24, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Kategorier

Derbyseger för Torn

June 14, 2017

I kväll var det årets andra derby mot Lunds BK för Torns IF och nu gällde det åttondelsfinal i DM. En plats i Svenska Cupen 2018 stod på spel förutom prestigen.

Matchen fick ingen bra start för tornspelarna, då dom redan efter tio minuter tappade markeringen på motståndare vid en hörna.  Lunds BK fortsatte pressa på och flera bra ingripande av målvakten Philip Mårtenson gjorde att Torn höll sig kvar i matchen. Torn kom igen i slutet av halvleken och André Johansson hade ett friläge som avfärdades av en back.

I andra halvlek jobbade sig Torn allt mer in i matchen och efter 75 minuter nickade Christopher Musonda in kvitteringen. Med bara två minuter kvar av ordinarie tid fick André Johansson ett helt öppet läge som han förvaltade säkert. De sista minuterna höll Torn undan och tog hem segern.

Om bara två veckor möts lagen igen i serien, men då på Tornvallen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss