• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

March 17, 2020

February 25, 2020

December 25, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Kategorier

Höstdagar i Barcelona

November 19, 2017

Den spännande storstaden Barcelona bjöd på ett fantastiskt höstväder. Framförallt är det byggnaderna och arkitekturen som präglar staden, inte minst de spektakulära skapelserna av Antoni Goudi med Sagrada Familia som kronan på verket.

Inför resan var det lite oroligt då staden först drabbades av ett terrorattentat i mitten augusti. En månad senare utlystes en olaglig folkomröstning om självständighet för Katalonien med en hel del demostrationer som följd. Det märktes att det fortfarande fanns en viss spänning kvar, men det kändes inte som det låg några oroligheter i luften.

Det vackra vädret med temperaturer upp mot 23 grader gjorde att det var utmärkt att promenera runt i staden och besök olika platser och byggnader. Några givna mål var förstås Sagrada Familia och Catedral de Barcelona.

Fortsättningen på resan var mer inriktad på fåglar och jag återkommer med nya inlägg om detta.