• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

October 28, 2019

October 24, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Kategorier

Seger i premiär mot Eslöv

February 15, 2018

Säsongens första träningsmatch för Torn spelades i kväll mot Eslövs BK från division 3. Många spelare luftades och till slut blev det en säker seger med 2-0.

Under förra säsongen var Eslövs BK ett av de få lagen som lyckades besegra Torn, då dom vann en träningsmatch. Lagen möttes även i DM-kvartsfinal, där Torn tappade en klar ledning i slutminuter och kunde inte avgöra förrän på straffar. Matchen startade lite trevande för Torn och mycket av spel  var på deras planhalva. Allt eftersom fick Torn grepp om matchen och i slutet av första halvleken kunde Adam Olofsson peta in bollen efter en hörna. I andra halvlek var det Torn som var det klart bättre laget och slutresultatet skrev till 2-0 efter att Simon Nilsson satte ett skott just utanför straffområdet.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss