• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

October 28, 2019

October 24, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Kategorier

Storseger mot Dösjöbro

April 2, 2018

Sista träningsmatchen inför seriestarten på lördag spelades idag på konstgräset i Stångby. Dösjöbro IF som spelar i division 3 kunde inte hålla jämna steg med Torn och matchen var i princip avgjord efter en halvtimmes spel. Det rasade iväg till en storseger med 8-0.

Efter 19 minuter gjorde Adam Olofsson 1-0 med en lobb över målvakten och bara två minuter senare gjorde Mouhammed-Ali Dhaini 2-0 efter en hörna. Som det inte det var nog trillade även 3-0 in ytterligare två minuter senare när en back i Dösjöbro försökte rensa undan ett inspel men istället styrde bollen i mål. I andra halvlek blev det tydligt att det skiljer två divisioner mellan lagen och det rasade iväg till hela 8-0 innan domaren blåste av matchen.

Kontrasten mot torsdagens träningsmatch var total, då var det knappt spelbart med ett tjockt lager med snö på plan och idag var det underbar vårsol som värmde. På lördag är det dags för Torns allra första match i division 1 och dessutom derby mot Lunds BK.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss