• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

October 28, 2019

October 24, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Kategorier

Vårmånaden april

May 4, 2018

Det är våren man går och längtar efter hela vintern och ankomsten av alla fåglar, men i år var det lite trög start med rena vintervädret några dagar. Men det vände snabbt och som sig bör blir det en rätt stor bildsamling för april månad.

Två gånger om besökte jag Skanör för att fotografera rariteter. Först var det en bronsibis som hittat en bra damm att födosöka i och i slutet av månad var det en rödstrupig sångare som höll till i buskagen intill golfbanan.  I mitten av månaden hade jag ett ärende till Göteborg som jag kunde kombinera med ett besök vid Getterön utanför Varberg. Jag var på plats tidigt på morgonen och fick första gången se en utfärgad praktejderhane och på samma plats fanns även en alförrädare. Hade jag varit lite kvickare på avtryckare hade jag kunnat få båda i samma bildruta.

Kände mig lite nöjd att jag lyckades hitta en brandkronad kungsfågel på egen hand vid Barsebäcks kraftverk.

 

 

Share on Facebook