• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

October 28, 2019

October 24, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Kategorier

Torn fick vika ner sig mot Mjällby

September 2, 2018

Det var ett revanschsuget Torns IF som kom ut på den nyanlagda gräsplanen till dagens seriefinal mot Mjällby AIF. Trots att de hittade tillbaka till sitt fina spel slutade det ändå med förlust med 0-1.

Efter en bra inledande halvtimme blev det en tung avslutning på första halvlek. Efter 35 minuter gjorde Mjällby på nick 1-0 efter ett inspel från vänsterkanten. Bara några minuter senare fick Torn en straff, men den gick rakt på målvakten. I andra halvlek slet Torn hårt för att nå en kvittering, men trots flera chanser stod sig det resultatet matchen ut. Mjällby är ett mycket stark lag, men lite surt kändes det och en kvittering hade inte varit orättvis.

Trevligt att notera att gäster hade en stor skara supporters på plats som bidrog till hög stämning. För andra gången denna säsongen blev det publikrekord på Tornvallen och idag var det 1345 betalande åskådare.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss