• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

October 28, 2019

October 24, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Kategorier

Teckningar av min far

October 18, 2018

Min far målade tavlor och hade många utställningar under flera år. Det var liksom det som blev mitt bestående minnet av hans konstnärskap. Nu när båda min föräldrar är borta sedan en tid gick jag nyligen igenom en låda med några teckningsblock. Jag minns att han berättat att han gått teckningskurser och jag minns att jag någon gång sett hans teckningar. Hittade flera mycket fina alster som jag blev mycket imponerad över. Lite speciellt var det också att jag hittade flera bilder på fåglar som sammanstrålar med mitt eget intresse. Mest fascinerade blev jag nog ändå av den ugglebilden han gjort i blyerts 1946, när han var 20 år gammal. De andra bilderna är gjorde i början av 80-talet och jag tror detta var i samband med att han började måla på allvar, så det var nog ett steg träningen.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss