• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

October 28, 2019

October 24, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Kategorier

Fin seger över Trelleborgs FF

March 23, 2019

Seriestarten närmare sig allt mer för Torns IF och träningmatcher har i det stora hela gått bra med undantag av en sur förlust mot IFK Malmö. Största utmaningen så här långt kom idag då man ställdes mot Trelleborgs FF som i fjol spelade i Allsvenskan. Efter en gedigen arbetsinsats stod Torn som vinnare med 2-1 när slutsignalen ljöd.

Trelleborg tog direkt tag i taktpinnen och dominerade spelet inledningsvis, men Torn kom bättre in i matchen efter hand. Efter ungefär en halvtimme kom dock en Trelleborgsspelare fri med målvakten och kunde lyfta in 1-0. Ett par minuter före paus blev Andreas Åkerlund fälld i straffområdet och Anton Kinnander placerade in kvitteringen säkert på straffen.

Trelleborg är ett bra lag, men Torn kämpade och höll fokus hela matchen. I slutminuterna missbedömde förre Tornmålvakten Philip Mårtensson en utrusning och lämnade ett tomt mål bakom sig. När boll hamnade hos Andreas Åkerlund slog han säkert in bollen i mål. En skön seger som ger fint självförtroende inför seriestarten om två veckor.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss