• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

October 28, 2019

October 24, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Kategorier

Seger inför seriepremiären

March 30, 2019

Torns IF tog en klar seger med 3-1 över Ängelholms FF i sista träningsmatchen inför seriepremiären nästa helg. 

Första halvlek var ganska jämn med ett litet övertag för Torn, men inga mål för något av lagen. Efter en knapp timmes spel fick Dylan Kosik Sulaiman ett bra skottläge precis innanför straffområdet och skottet gick via ribban i mål. Dryg fem minuter senare kom kvitteringen när fick Ängelholm straff efter en nerdragning. Med tio minuter kvar av matchen var det Anton Kinnander som fick iväg ett bra skott och gav åter Torn ledningen. Några minuter före slutsignalen nickade Adam Olofsson även in 3-1 som blev slutresultat.

Nästa lördag är det seriepremiär mot IK Oddevold.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss