• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

October 28, 2019

October 24, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Kategorier

Sibirisk tundrapipare i Morup

June 30, 2019

Det har gått lång tid sedan jag fick en ny art på min Sverige-lista, men igår hände det. I fredags kväll kom första rapporten om att det hittats en amerikansk tundrapipare. Den arten kan dock vara lite knepig att skilja från sibirisk tundrapipare och efter hand som tiden gick stod det allt mer klart att det rörde sig om den sibiriska varianten. För min del spelade det inte någon roll eftersom jag inte hade någon av dom på min lista.

Med gårdagen kryss har jag åter hamnat på 358 arter i Sverige. Det beror på att under våren ströks azurmesen som jag såg på Öland hösten 2016. Ett beslut man kan ha många åsikter om, men som jag inte tänker ägna någon energi åt nu!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss