• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

October 28, 2019

October 24, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Kategorier

Förlust i DM-final

October 24, 2019

För andra gången på en vecka ställdes Torns IF mot Malmö FF. Igår var det en kamp om att koras till skånska mästare 2019. Gästerna mönstrade upp med en mycket stark U19-uppställning som blev för svår för Torn. 

 

Malmö började matchen starkast och efter en kvart tog dom ledningen genom Sebastian Nanasi efter en omställning. Efter hand som halvleken gick tog sig Torn in i matchen bättre och bättre. Andra halvlek fick en liknande utveckling med bra malmöspel inledningsvis och ett allt starkare Torn. Under en lång period hade Torn mycket bra press på gästerna som allt mer fick försvara sig. I en snabb omställning kunde Malmö utnyttja en lucka och Amin Sarr kom helt fri, där han avgjorde matchen med Malmös andra mål.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss