• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

March 17, 2020

February 25, 2020

December 25, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Kategorier

Klar seger över Eslöv

March 5, 2020

I gårdagens träningsmatch ställdes Torns IF mot Eslövs BK från division 2. Torn hade bra grepp om spelet från start även om Eslöv skapade en del farligheter. Efter drygt 20 minuter hamnade bollen hos Adam Olofsson i straffområdet under ett anfall och han kunde säkert trycka in ledningsmålet. Trots flera chanser stod sig resultatet till halvtid.

 

I andra halvlek blev junioren Matthew Ambye inbytt och efter bra några minuter på plan gjorde han mål på en retur. Ytterligare några minuter senare fick Eslöv en gratisbjudning och placerade in bollen bakom förre klubbkompisen Beck Wallgård. Torn behöll greppet och efter 70 minuter utökade Patrik Östlund ledning till 3-1 i en något tilltrasslad situation. I slutminuterna trillade även 4-1 in genom Tobias Karlsson.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss